Praktische informatie

Vakantieverhuur

Kies periode
Type
Aantal personen

Spermalie 9 (Aantal personen: 8)

Residentie Spermalie is zeer goed gelegen, vlakbij het strand én de Esplanade. Het appartement zelf bevindt zich op de derde verdieping en is modern ingericht en volledig gerenoveerd.

U komt via de inkomhal in de woonkamer met een volledige ingerichte keuken. Door de grote ramen is er zeer veel lichtinval. Het appartement heeft drie slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een dubbelbed met stapelbed, in de andere slaapkamer is er een dubbelbed, in de derde slaapkamer zijn er twee enkele bedden wat maakt dat het appartement geschikt is voor 8 personen. Er is een badkamer met inloopdouche en lavabo. Tenslotte is er een apart toilet en een grote garagebox.

 • Grote garagebox in de ondergrondse garage (wegens werken aan de straat is de garagebox niet bruikbaar tot eind februari 2022)
 • Digitale televisie en WIFI (vanaf 22/12/2021)
 • Vaatwas
 • Donsdekens
 • Appartement geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen 

Kortingen bij de huur voor langere periodes door dezelfde huurder: 2 weken (-10%), 3 weken (-15%) en 4 weken en meer (-25%).

Bed 1 persoon Bed 2 personen Bed stapelbed Centrale verwarming Digitale televisie Douche Garage Geen huisdieren Lift Oven Televisie Vaatwasmachine Wifi Zonnekant
Meer info

Duneland 309 (Aantal personen: 4)

Residentie Duneland ligt vlakbij het strand en het natuurreservaat.

Deze mooie studio ligt op de derde verdieping van de residentie en heeft een zonnig terras!

 • - Parkeerplaats in de ondergrondse garage is inbegrepen.
 • - Wifi.
 • - Kleine huisdieren zijn toegelaten. 

 

Balkon Bed stapelbed Digitale televisie Divanbed 2 pers Douche Elektrische radiator Lift Overdekte parking Vaatwasmachine Wifi Zonnekant
Meer info

Artevelde Plaza (Aantal personen: 7)

Residentie Artevelde Plaza is recent gebouwd en zeer goed gelegen, vlakbij het strand én de winkelstraat. Het appartement zelf bevindt zich op de derde verdieping en is modern ingericht. U komt via de inkomhal in de woonkamer met open keuken en een ruim terras. Door de grote ramen is er zeer veel lichtinval. Het appartement heeft twee slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een dubbelbed en in de andere slaapkamer is er een stapelbed voor 3 personen. In de woonkamer is er een divanbed wat maakt dat het appartement geschikt is voor 7 personen. Er is een badkamer met bad, lavabo en wasmachine. Tenslotte is er een apart toilet en een ruime berging.

 • Garagebox in de ondergrondse garage
 • Digitale televisie en WIFI
 • Vaatwas en wasmachine
 • Donsdekens
 • Gemeenschappelijke fietsenstalling

Kortingen bij de huur voor langere periodes door dezelfde huurder: 2 weken (-10%), 3 weken (-15%) en 4 weken en meer (-25%). 

Balkon Bed 2 personen Bed stapelbed Centrale verwarming Digitale televisie Divanbed 2 pers Garage Geen huisdieren Lift Ligbad Micro-golf oven Oven Vaatwasmachine Wasmachine Wifi Zonnekant
Meer info

Ruytingen 403 (Aantal personen: 4)

Residentie Ruytingen ligt vlakbij het strand en de Esplanade. Het appartement zelf bevindt zich op de vierde verdieping en is recent gerenoveerd. U komt via de inkomhall in de woonkamer met zongericht terras. Door de grote ramen is er zeer veel lichtinval. Het appartement heeft één slaapkamer met dubbelbed. In de woonkamer is er een divanbed wat maakt dat het appartement geschikt is voor max. 4 personen. De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, koelkast met diepvriesvak, microgolf, oven en koffiezet. Er is een badkamer met bad, lavabo en toilet. Parkeerplaats in de ondergrondse garage.

De schoonmaak na de huurperiode is verplicht. Hiervoor wordt 70 € bovenop de huurprijs gerekend. 

Kortingen bij de huur voor langere periodes door dezelfde huurder: 2 weken (-10%), 3 weken (-15%) en 4 weken en meer (-25%). Voor een weekend wordt 60% van de weekprijs gerekend.

Balkon Bed 2 personen Divanbed 2 pers Geen huisdieren Lift Ligbad Micro-golf oven Oven Vaatwasmachine Wifi Zonnekant
Meer info

Dunepanne Zuid 801 (Aantal personen: 2)

Deze luxueuze studio bestaat uit een prachtige woonkamer met een warme parketvloer, moderne meubels en kunstobjecten. Van op het terras, dat gelegen is aan de zonnekant, kan men genieten van het panoramisch zicht op het duinenreservaat. De open keuken is volledig uitgerust met vaatwasmachine, combi-oven, koelkast met diepvriesvak en senseo. De badkamer heeft een ruime inloopdouche met regendouche en lavabo. Bij de studio hoort een parkeerplaats in de ondergrondse garage. De residentie beschikt over een openluchtzwembad, petanquebaan en een kinderspeeltuin.

Balkon Bed 2 personen Digitale televisie Douche Geen huisdieren Lift Micro-golf oven Openlucht zwembad Oven Overdekte parking Televisie Vaatwasmachine Zonnekant
Meer info

Westland 314 (Aantal personen: 4)

Residentie Westland ligt vlakbij het strand en de Esplanade. Deze ruime studio is gelegen op de derde verdieping van de residentie en heeft een prachtig zicht op zee! De studio is geschikt voor 4 personen. Er is een slaaphoek met stapelbed (afsluitbaar) en een divanbed in de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt met op het terras van waar men uitkijkt op zee. Daarnaast is er een badkamer met ligbad en een open keuken.

De studio beschikt over digitale televisie en wifi. Garagebox op niveau -1.

Voor deze studio wordt een forfait aangerekend voor water, elektriciteit en verwarming.

Balkon Bed stapelbed Digitale televisie Divanbed 2 pers Garage Lift Ligbad Wifi Zeezicht
Meer info

Alcatan 0501 (Aantal personen: 6)

Dit centraal gelegen appartement bestaat uit een gezellige woonkamer met een volledig ingerichte open keuken met vaatwasmachine. Vanop het ruime terras kan men genieten van het zicht op de zee en het centrum van De Panne. Er zijn drie slaapkamers (1 met dubbelbed, 1 met 2 enkele bedden en 1 kleine slaapkamer met een stapelbed). Daarnaast zijn er 2 badkamers, waarvan 1 met ligbad en 1 met een douche. Het appartement is heel kindvriendelijk ingericht en beschikt over een kinderbed, kinderstoel en kindertafeltje. Er is een wasmachine aanwezig die zich bevindt in de kleine slaapkamer. Bij het appartement hoort een garage onder de zeedijk. Digibox.

Balkon Bed 1 persoon Bed 2 personen Bed stapelbed Digitale televisie Douche Elektrische radiator Garage Lift Ligbad Micro-golf oven Oven Televisie Vaatwasmachine Wasmachine Zonnekant
Meer info

Sorgenfri 0503 (Aantal personen: 4)

Hoekappartement op de vijfde verdieping met veel lichtinval en een schitterend zeezicht! Het appartement ligt op de zeedijk maar ligt ook niet ver van de winkelstraat. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Naast de woonkamer en open keuken (+ vaatwas) die uitkijken op het strand, zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche. Bij het appartement hoort een garage onder de zeedijk. Digibox.

Balkon Bed 1 persoon Bed 2 personen Digitale televisie Douche Elektrische radiator Garage Geen huisdieren Lift Micro-golf oven Televisie Vaatwasmachine Zeezicht
Meer info

Esplanade 401 (Aantal personen: 7)

Dit prachtig hoekappartement (Zuid – Oost)  is gelegen op de Esplanade en heeft grote terrassen die enerzijds zijdelings uitkijken op de zee en anderzijds zongericht zijn. Het appartement is klassevol gemeubeld en beschikt over drie slaapkamers. Er is een gezellige woonkamer met veel lichtinval. In het appartement is er een vaatwasmachine, een wasmachine, een droogkast, strijkplank en strijkijzer. Bij het appartement hoort een parking in residentie Zuidhinder (een nabijgelegen residentie). Digibox.

Balkon Bed 1 persoon Bed 2 personen Bed stapelbed Digitale televisie Douche Geen huisdieren Lift Oven Overdekte parking Televisie Vaatwasmachine Wasmachine Zonnekant
Meer info

Zeeduin 0103 (Aantal personen: 5)

Hoekappartement aan het begin van de Westhoekverkaveling, dicht bij de Esplanade en het strand. Het appartement is geschikt voor een vakantie met vijf personen. Er is een slaapkamer met een dubbelbed en een slaapkamer met een stapelbed voor 3 personen. Daarnaast is er een gezellige woonkamer met veel lichtinval en een open keuken (+vaatwasmachine). De badkamer heeft een ligbad. Parkeerplaats in de ondergrondse parking. Digibox.

Balkon Bed 2 personen Bed stapelbed Digitale televisie Elektrische radiator Lift Ligbad Micro-golf oven Oven Overdekte parking Televisie Vaatwasmachine Wasmachine
Meer info