Ons team

Zalig genieten ...

Zalig genieten ...

Vakantiedomein Duinhoek & Duinendaele

Zalig genieten ...

Zalig genieten ...

Nieuw te koop

ADINKERKE

Domein Duinendaele - woning nr 90. Volledig vernieuwd Duinenhuisje"De Papaver" in het centr...

Verkocht

ADINKERKE

Domein Duinendaele - woning nr 158 Mooie onderhouden woning in het domein Duinendaele. Won...

€238.000

Meer Info

ADINKERKE

Duinhoek 2 - woning nr 107. Volledig gerenoveerde woning in het centrum van Duinhoek 2. Dit...

€250.000

Meer Info

DE PANNE

Voor meer informatie, gelieve telefonisch contact op te nemen.

€725.000

Meer Info

Services

TE KOOP

Agence Rembrandt heeft ruime ervaring in de specifieke vastgoedmarkt van de Belgische kust en helpt u graag een vlotte verkoop van uw vastgoed te realiseren.

TE HUUR

Naast de verhuur voor vakanties kunt u bij Agence Rembrandt terecht voor verhuur op jaarbasis. Eigenaars die hun appartement of studio wensen te verhuren of mensen die op zoek zijn naar een woonplaats op lange termijn kunnen hiervoor bij ons terecht. Neem een kijkje in ons aanbod jaarverhuur!

VAKANTIEVERHUUR

Wenst u te genieten van een zalige vakantie aan de kust? Bent u op zoek naar een appartement met een prachtig zicht op zee of verkies je een rustige studio bij het natuurreservaat? Wenst u een vakantiehuisje te huren zodat de kinderen zich kunnen uitleven in het zwembad en de speelterreinen?  Agence Rembrandt heeft een mooi aanbod van appartementen, studio’s, villa’s en vakantiehuisjes waarin u zeker zal vinden wat u zoekt! Praktische info Aankomst Vanaf 14u ( Zeeduin I vanaf 16u). Na het sluitingsuur kan de sleutel opgehaald worden in een sleutelbox – vooraf af te spreken. Vertrek Vóór 10 uur. Waarborg 200 euro Poetsen De huurder staat in voor het poetsen van het pand. Het poetsen kan ook door de huurder aangevraagd worden. De prijzen zijn afhankelijk van het pand. Lakens, badlinnen, kinderstoel- en bed Te huur indien reservatie op voorhand.

SYNDIC

Geniet van een complete service dankzij onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer aan de kust.

Ons team

DSC 4716-2 1

 

Facebook